BLAM! Hollywood es cola a la oficina Del 7 al 25 d'octubre de 2015

La danesa Kristján Ingimarsson Company arriba a Barcelona amb BLAM! Hollywood es cola a  l’oficina, un espectacle de teatre d’alt voltatge, energètic i sorprenen

  • BLAM!, que ja ha triomfat a teatres de mig món, es podrà veure del 7 al 25 d’octubre a la Sala Barts
  • L’espectacle, dirigit per Kristján Ingimarsson, consisteix en una increïble barreja de teatre físic, teatre narratiu, comèdia i acrobàcies.
  • BLAM! és una proposta imprescindible dels productors d’STOMP, el conegut espectacle de percussió i humor

BLAM! Hollywood es cola a l’oficina arriba aquesta tardor a Barcelona després de triomfar a teatres de mig món. Del 7 al 25 d’octubre de 2015 la Sala Barts acollirà aquest espectacle de la companyia danesa Kristján Ingimarsson Company aclamat internacionalment. BLAM! és una increïble barreja de teatre físic, teatre narratiu, comèdia i acrobàcies, un espectacle visual que ha captivat el públic de països com Dinamarca, Noruega, Anglaterra, Suïssa, Corea del Sud o  Nova Zelanda.

Per escapar del seu avorrit horari laboral, quatre  treballadors d’una oficina s’inventen un enginyós  joc imaginari, BLAM!. La vida real desapareix i la oficina es converteix en un món habitat per extraterrestres, superherois, dolents de pel·lícula, efectes especials i sorpreses pròpies de les produccions més taquilleres de Hollywood. Amb parkour, acrobàcies impossibles i molta actitud, BLAM! fa viure una aventura desenfrenada a l’espectador. Una proposta imprescindible dels productors d’STOMP, el conegut espectacle de percussió i humor que ja ha girat per tot l’estat.

Kristján Ingimarsson Company, coneguda formalment com Neander i fundada l’any 1998, és una companyia de teatre físic que ha realitzat gires per tot el món sota la direcció artística de l’actor i director Kristján Ingimarsson. Les seves produccions mostren una expressió física il·limitada i una curiositat i capacitat d’inventiva sense precedents. BLAM! ha estat aclamat per  públic i crítica i ha aconseguit omplir teatres internacionals com per exemple el Peakock Theatre de Londres o l’Edinburgh Fringe Festival, on va tenir molt èxit l’any 2013 i on ha tornat a ser programat en l’edició d’aquest any. BLAM! és més que un espectacle, és una cultura, un llenguatge propi, una perfomance sense paraules que ofereix una experiència plena d’acció, totalment imaginativa i absolutament innovadora.

Des de l’any 1998 la companyia ha produït BLAM! (2012), Fools Of The World Unite (2011), Big Wheel Café (2010),CREATURE (2008), The Savior (2007), My Head (amb Paolo Nani, 2006), Blow Job (2005), The Art of Dying (amb  Paolo Nani, 2003), Poodle (2000) i Mike Attack (1998).

BLAM! Hollywood es cola a la oficina
Sala Barts
Del 7 al 25 d'octubre de 2015

Share Button