COMUNICAT DE PREMSA DEL FRONT NACIONAL IDENTITARI CATALÀ (FNIC)

COMUNICAT DE PREMSA DEL FRONT NACIONAL IDENTITARI CATALÀ (FNIC)

Antonio Lázaro nomenat delegat local del Front Nacional Identitari català (FNIC) de Terrassa

Anglada: “Lázaro serà capaç d’articular un grup d’homes i dones amb il·lusió, compromesos amb la gent de casa i amb ganes de treballar per els terrassencs”.

El Consell Executiu del Front Nacional Identitari català (FNIC), va nomenar la setmana passada, Antonio Lázaro, delegat local d’aquest partit a la ciutat de Terrassa.

En una trobada aquest matí amb el president del partit, Josep Anglada, per articular el funcionament de la delegació de Terrassa, Lázaro ha dit que “És un orgull, una responsabilitat i, sobretot, representa una il•lusió enorme poder representar el FNIC a la ciutat de Terrassa”. En aquest senti, Lázaro ha volgut donar les gràcies al president Anglada per “brindar-li l’oportunitat d’implantar el nou projecte identitari a la ciutat de Terrassa”.

Per la seva part, el president del Front Nacional identitari Català (FNIC) i regidor de Plataforma Vigatana (PLVI) a l’ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha manifestat “estar convençut que Lázaro serà un gran actiu del partit identitari a la ciutat de Terrassa”. En aquest sentit, el líder identirari ha dit “ser conscient de les dificultats que es trobarà Lázaro degut al descontrol que hi ha amb la immigració i per els molts conflictes que es viuen en molts barris d’aquesta ciutat”.

Finalment, Anglada creu que “Lázaro serà capaç d’articular un grup d’homes i dones amb il·lusió, compromesos amb la gent de casa i amb ganes de treballar per els terrassencs”.

Front Nacional Identitari Català (FNIC)

Vic, 13 de maig de 2016
 
   
Share Button